dimarts, 21 de febrer del 2012

Kumbawa, el neandertal contractat pel Paléosite

El Paléosite és com una mena de parc prehistòric que té els neandertals com a protagonistes situat a la vila de Sáint-Césaire, on s'hi van trobar les restes d'un neandertal molt famós, al qual es va posar el nom de Pierrette (n'hi ha d'altres que diuen que és un home i que s'hauria de dir Pierrot), que va viure fa uns 35.000 anys.

Per veure en Kumbawa en moviment, feu clic aquí.

Per millorar l'atractiu del lloc, no hi ha res millor que al costat de les màquines que et dibuixen com seria el teu rostre si fossis neandertal, hi hagin construït una sèrie de cabanes fetes amb ossos de mamut i un caçador de l'època una mica ximple, aventurer, esportiu i bon coneixedor de les tècniques que tot neandertal havia de dominar.

Potser fa una mica el pallasso, el nostre neandertal, però a la gent es veu que li fa molta gràcia això que en Kumbawa els sorprengui a l'entrada del lavabo o amagat darrere d'uns matolls amb els seus crits de cavernícola. No us el perdeu!

4 comentaris:

  1. Pa mí que es Sapiens pero tiene un curro divertídisimo, emboscando a la peña por ahí y demostrando como se hace fuego con pedernal.

    ResponElimina
  2. "Pa mí que es Sapiens"

    Siiii jajaja. Lo han intentado disimular con el casco galo y la barba postiza pero la naricilla lo delata. De cuerpo está bastante bien, me pareció, pero la cara es eso, si no les pones una máscara de silicona se ven sapiens.

    "pero tiene un curro divertídisimo, emboscando a la peña por ahí y demostrando como se hace fuego con pedernal."

    Y las casas de mamuts están muy bien logradas! A ver cuando se animan y ponen compañía al pobre Kumbawa, que está un poco solo :D

    ResponElimina
  3. jajajajaja!!qué bueno!!!!el tío se lo pasa "bomba" currando!!!

    ResponElimina
  4. Quién no desearía un curro así: divertido, dinámico y además, haciendo de neandertal!

    Si es que no se puede pedir nada más, yo incluso lo haría gratis, falta que me contrataran :P

    ResponElimina