dijous, 3 de juny del 2010

Notícies del Museu Neandertal!

Ja fa anys que es rumoreja la construcció d'un magnífic museu dels neandertals a Capellades. Fins ara, tot eren paraules, i afortunadament sembla ser que d'aquí poc deixarem de rumorejar i passarem al que realment compta: els FETS!

La cosa sembla ser que anirà depressa: a principis de JULIOL sembla que ja estaria tot enllestit per rebre milers i milers de visites de tot el món!
Les obres que connectaran amb un túnel 3 entitats neandertals ja han començat: l'Abric Romaní, el Parc Prehistòric, i és clar, el Museu! Això semblarà Jurassic Parc, només hi falta la construcció d'una carretera perquè els convidats vagin amb el Jeep i així que no es cansin tant caminant i de pas que si els surt algun rinoceront empipat que estiguin més protegits.
També seria interessant la construcció d'alguna cafeteria i/o zona de lleure perquè tot quedi més recollit, a l'estil del Museu que surt al principi d'X-men 2, pel·lícula que molt amablement va incloure els neandertals per fer l'argument ple de mutants més original i creïble. Que tampoc no hi falti el famós reconstructor de cares que ha estat incorporat al museu de Washigton, estrenat de fa poc, i al Paléosite.
I tot això ha estat gràcies al desxiframent del genoma, que ha donat una empenteta a la indústria neandertal.
Quins mesets que ens esperen a Capellades. Tot el projecte que acompanya el Neandertal Parc es pot resumir amb 2 paraules: DE CINE!

Font: anoiadiari.cat

1 comentari:

  1. Wow no en tenia ni ideia!!! Ja està en actiu??? Ho he buscat per internet i no veig enlloc que ja estigui fet.

    ResponElimina