dissabte, 26 de juny del 2010

Neandertal Genome: The Ins and Outs of African Genetic Diversity (QUÈ ÉS AIXÒ!?!?)


Aquest estudi ha sortit fa molt poc, i AAAATENCIÓ: És la primera crítica a l'estudi d'en Green i Pääbo sobre el genoma neandertal. Bé, no, diguem-ho clar: és una crítica directa a l'explicació que dónen sobre el 2% d'ADN neandertal en els euroasiàtics. No he pogut llegir l'estudi enlloc, encara no l'ha comentat gairebé ningú, però CREC que no han analitzat el genoma neandertal, sinó simplement "creuen" que l'explicació de l'interbreeding podria no ser la correcta perquè:

Analysis of the Neandertal genome indicates gene flow between Neandertals and modern humans of Eurasia but not Africa. This surprising result is difficult to reconcile with current models of human origins and might have to do with insufficient African sampling.

Ah. o sigui que un 2% d'aportació neandertal no és possible, perquè contradiu el Fora d'Àfrica. És clar, era d'esperar. Per l'amor de Déu, és només un miserable 2%!!!! Què pot contradir aquesta xifra tant ridícula!?!? Ni això poden acceptar, els forad'africanistes!? Ah no, no cal ni que m'enfadi, que la seva Llei de l'evolució humana s'ha de complir pas per pas, i si això no va així, l'estudi que ho contradiu està malament, perquè sí, perquè cap grup de recerca no s'ha aproximat mai tant a la Veritat sobre la Creació divina de l'ésser humà com el Fora d'Àfrica.
Hi ha una petita explicació en aquest blog. El que s'hi diu bàsicament és que aquests autors critiuen les poques mostres africanes presents a l'estudi, i diuen que els resultats es poden explicar amb uns models complicadíssims, com per exemple sortida d'Àfrica, interbreeding i tornada a l'Àfrica per tornar a sortir després. Tot plegat només semblen embolics innecessaris, de moment, perquè és clar, tal com ja van avisar trigarem molt de temps abans de poder incloure els neandertals dins del nostre arbre genealògic.
Aquí hi ha un altre model complicadíssim resumit en una figureta: FdA LIVES 4EVER
Cal tenir present que els autors NO han analitzat l'ADN dels neandertals ni de ningú, només proposen un model alternatiu. Se sabrà si tenen una mica de raó o si bé quedaran en ridícul quan en Green i en Pääbo ampliin la mostra d'africans (una cosa que ja haurien d'haver fet de bon principi i s'haurien estalviat tot això), cosa que passarà... d'aquí molt poc segons en Lalueza.

HAWKS DIGUES ALGUNA COSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada