dilluns, 7 de juny del 2010

L'Eudald Carbonell a Sota Terra.

Heu vist el pilot de Sota Terra? Ah, quin programàs! Per fi fan una cosa ben feta aquests de TV3, que els programes d'anys passats (de vacances, vacancetes, fa calor a l'estiu, avui anem de vacances amb... refresca't o d'altres amb noms semblants) eren per aixecar-se i fugir corrents de davant la tele per anar directe al vàter.

Però amb Sota Terra! Quin plaer! Us imagineu què ha estat per mi veure l'Eudald amb aquell capell ben blanc, que segur que el porta per les excavacions (aiii amb una miqueta de sort haurà arreplegat alguna molècula d'ADN neandertal) i JUGANT ALS ESCACS! Quin gustàs, encara sort que m'he captingut que sinó, tota la família hagués sospitat alguna cosa (la neanderfollia la porto en secret absolut, sinó m'enviarien de pet al manicomi).
L'Eudald desgraciadament no ha sortit massa, si deixem de banda les 2 o 3 partides amb els escacs d'un cavaller que va viure fa més de 1000 anys. No ha dit massa cosa, espero que el dia de l'Abric Romaní parli més (ai TV3 com t'estimoooo per haver tret aquest programa).
Qui sap, potser algun dia seré jo qui faci una partida d'escacs amb l'Eudald mentre fem una pausa entre excavació i excavació (COM m'agradaria).
Encara que no us agradi gaire la història, no us perdeu l'episodi de l'Abric: la prehistòria és molt més interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada