dijous, 24 de juny del 2010

Daryl Hannah, la nena maca de Hollywood


M'agradaria parlar una mica de l'actriu Daryl Hannah, que va sortir al Clan of the Cave Bear, encarnant l'Ayla, la famosa rosseta moderna que era acollida per un clan neandertal.
Encara que pugui semblar un paper fascinant per qualsevol neandertalòfil, sembla ser que a la nostra actriu rossa d'ulls blaus d'1,80 no li va acabar de fer el pes. No només això, sinó que a més a més se n'avergonyeix, com si el Clan fos un punt negre dins la seva filmografia, on hi trobem pel·lícules com ara Kill Bill.
És la impressió que vaig tenir, quan mirant una de les seves filmografies en una pàgina de fans, vaig trobar que al costat del Clan hi havia la següent frase: DON'T SEE THIS MOVIE.
És clar, la pobre nena presumida se sent avergonyida que la gent la vegi fent ganyotes entremig d'una colla de neandertals retardats, ella està feta per fer de senyoreta assassina vestida a la última moda i fumant com un carreter en pel·lícules d'alt standing. En aquells dies de principis del 1986 devia pensar "quin rotllo de pel·lícula, què hi faig aquí, fent el simi!?" però és clar, per poder arribar a la fama abans has de patir, i com que el director del Clan li devia oferir més de la meitat del pressupost de la pel·lícula per pescar-la... és clar, és que si la rossa no hi hagués sortit, ben poca gent hagués anat a veure-la. Una vergonya pels neandertalòfils i un cas clar de corrupció de la indústria cinematogràfica, on unes cames llargues i primes valen més que un argument amb cara i ulls.
El Clan no és una pel·lícula terriblement dolenta, tampoc no és una gran pel·lícula, com sabem, encara que hi sortís la Daryl. I és que Pamela Reed, una actriu que fa d'Isa i que pot semblar completament desconeguda, ho fa 100000 vegades millor que ella.

Per què la van haver de contractar, en una pel·lícula de la qual sent vergonya d'haver fet?? I mira que hi hauria gent que s'hagués matat per poder aconseguir aquell paper i viure, encara que només fos de mentida uns instants al costat dels neandertals.
Quina pena, que no sapiguem valorar el que tenim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada