dimarts, 22 de juny del 2010

Com carregar-se una pel·lícula que prometia en 60 minuts, o Ao, l'últim neandertal.


Un altre vídeo que comença a revelar l'esquelet d'una pel·lícula que es centra en l'últim dels neandertals:
Ao, l'últim neandertal
Senyores i senyors, ara sé per experiència pròpia què se sent quan tens una decepció d'aquelles que et fan caure de cul a terra. Ho sé perquè aquest vídeo m'ho ha ensenyat. Si ja sé que no m'hauria d'estranyar gens, que era previsible, però no ho sé, m'ha decebut encara que ja ho sabés.
Al principi tot anava bé, quan l'últim dels neandertals es queda sol al món, en un món cobert de neu i ossos i altres bèsties. Fins aquí, res a dir. Ara aquest neandertal podria prendre dos camins: el camí de continuar per ell mateix la seva existència, o el camí MalaterreFlower's. Com que al cap i a la fi, els neandertals són humans, quin camí diríeu que va triar? OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
NO POT SER. No pot ser que l'Ao sigui el germà-bessó d'un d'aquells micos peluts de la Guerre du Feu que tenien el cervell a la punta de la fava. Doncs sí, és així, per més mal que ens faci. Hi ha un parell de matitzacions: que l'Ao aquí no és cap estúpid, sinó un màrtir. Ell ha vingut al món a patir, és clar, perquè abans de fer servir el cervell d'abaix, patirà molt, els sapientíssims dolentots el discriminaran i se'n burlaran, excepte.... OH! La seva estimada, amb qui balla sota la pluja i es revolca empastifat de fang una i una altra vegada entremig d'un paisatge ple de fauna salvatge.
Ho veieu? Això, això és carregar-se una pel·lícula, el que podria ser una gran saga sobre neandertals. SEMPRE passa el mateix, per què no aprenem mai? Cometem els mateixos errors una i una altra vegada. No sé com treure'm la ràbia de sobre, però PER QUÈ ho has fet Malaterre? Per què has convertit el que podria ser una història interessant sobre un neandertal que es troba sol al món en escenes que no valen ni per omplir un d'aquells curtmetratges pornogràfics que fan en algun canal de tercera a les 4 de la matinada?
Em sento tant decebuda! Quan faran una pel·lícula sobre neandertals que valgui la pena? QUAN QUAN QUAN??????????
La meva última esperança és que a última hora hi hagi hagut un canvi imprevist de guió i que les escenetes del vídeo hagin estat descartades. Sé que m'equivoco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada