dissabte, 20 d’agost del 2011

El nen neandertal d'en Hawks

Aquí el tenim:






En Hawks ha fet uns quants canvis de disseny a la seva pàgina web, i entre d'altres, ha substituït el seu pressumptuós arcaic pèl-roig per un nen que mira embadalit una cuca de llum. Ja sé què em direu PERÒ SI NO HO SEMBLA!!! Jo també vaig pensar el mateix, vaig pensar que era una pintura d'un dels fills d'en Hawks, o fins i tot d'ell mateix, però no, segons en Hawks, és un nen neandertal (fixeu-vos en els arcs superciliars, una mica pronunciats). A mi em sembla un pèl eurocèntrica aquesta imatge, el nas és d'una mida esquifida, però segons en Hawks, no és tant fàcil distingir entre un HAM i un neandertal. Sense acabar-hi d'estar d'acord, intento entendre el seu punt de vista; al cap i a la fi els multirregionalistes tenen part de raó, encara que la part sigui molt petita.



Les cries de ximpanzé tampoc no són tant diferents dels nens, neandertals o no!

2 comentaris:

  1. serà casualitat però el pressumptuos arcaic pèl roig d'abans a la pàgina d'en Hawks s'assembla moltíssim a un bon amic meu, fins al punt que li vaig proposar d'enviarli una foto seva a aquest tal Hawk, cosa que no va voler.

    ResponElimina
  2. Hola gabriela!

    He llegit que en Hawks es va treure el pèl-roig perquè la gent li preguntava si era ell xDDDD.
    Ets valenta de voler enviar una foto a en Hawks, més que res perquè m'han dit que trobar-li el correu dins del blog és com buscar una agulla en un paller (ho he pogut comprovar). Però bé, algun dia d'aquests que tingui temps ho tornaré a intentar de nou. Espero no morir en l'intent :)

    ResponElimina