diumenge, 21 d’agost de 2011

Presentem la família Norimaki

Els fans del Dr. Slump sabem prou bé que l'Arale no vivia pas sola, sinó amb la seva família; noves restes òssies pertanyents a 5 individus diferents (possiblement 6) han estat trobades a la cova Foradada. Entre les restes hi ha una pelvis, un peroné, una dent de llet, un maxil·lar i un troç de crani, que pertanyien a la família de l'Arale.Les datacions i el sexe dels individus són un misteri, però pels rumors que ens han arribat, sembla ser que aquests individus van ser enterrats o dipositats a la cova en temps diferents; en altres paraules: es tractava d'una família poc cohesionada, segons el testimoni José Aparicio. Aquests individus es trobaven a 7 metres sota terra, i segons n'Aparicio, els arqueòlegs tenen la intenció d'arribar "fins al final", és a dir, fins al punt més profund, en què els homínids, neandertals o no, van començar a habitar la cova Foradada, fa més de 100.000 anys.

A l'equip d'experts s'hi troba Eulàlia Subirà, que ja està analitzant l'Arale, i també hi trobem geòlegs i palinòlegs que recolliran les mostres de pol·len que hagin quedat enganxades als sediments de cada estrat; d'aquesta manera es podrà reconstruir el clima de cada època.

De moment, però, anem presentant els membres de la família Norimaki, que segur que en sentirem a parlar molt durant els propers mesos:-Arale Norimaki: És un robot divertit, extrovertit, curiós, obedient i sense cap malícia. És la nena que tothom voldria tenir com a filla.-Senbei Norimaki o senzillament Dr. Slump. És el cap de família i l'inventor de l'Arale. És un geni, però té una mica de mala sort amb les dones.-Midori Yamaguchi: Al contrari del que poguem pensar, no es tracta pas de la dona d'en Senbei, sinó de la professora de l'Arale.-Turbo Norimaki: És el fill d'en Senbei, però un fill molt especial: si no ho he entès malament, en Turbo va morir atropellat per una nau espacial, els extraterrestres el van mig ressucitar i ara té poders sobrenaturals.-Gatchan Norimaki: És un nen o nena amb ales que sent atracció pels metalls. Si la memòria no em falla se'ls menja i tot.-Obokaman Norimaki: L'Obokaman és un robot-nen molt bo, treu molt bones notes a l'escola i mai no fa malifetes, encara que inicialment va ser dissenyat per dur a terme un pla diabòlic. Està enamorat de l'Arale, però és tant tímid que no s'atreveix a confessar el seu amor.


FONTS:

http://antiguaymedieval.blogspot.com/2011/08/las-catas-arqueologicas-de-la-cova.html
http://ca.wikipedia.org/wiki/Dr._Slump

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada