dijous, 25 de febrer del 2010

The Neanderthal Parallax (II)


Després del primer paragràf dedicat a l'obra mestra d'en Sawyer, us preguntareu: i com es que sent tant terrible, et vas llegir la trilogia dues vegades?
La resposta és: per necessitat, per pura necessitat, perquè ja feia tres anyets que me l’havia llegida i necessitava recordar-la (bé, no, no volia expressar-ho amb aquesta paraula…) mínimament per fer els reviews aquí (ja m’ho podeu ben agrair!!) i, sobretot, advertir d’aquest perill públic que circula lliurement en qualsevol llibreria.
Però ep! No me l’he llegida pas tota, de dalt a baix i sense apartar la vista dels volums com havia fet la primera vegada; no, no, aquesta vegada he fet servir protecció: lluminositat més aviat baixa, per no paral•litzar els ulls, pausa de lectura cada 2,5 minuts; i en arribar a híbrids, ulleres de sol, perquè el verí penetri en menor proporció, un paquet de galetes al costat per anar picant i distraient-me de la lectura sawyenca durant certs instants, i en acabar la sessió, un bon glop d’aigua amb llimona per purificar la sang.
Seguint aquest procediment, sembla ser que aquesta vegada no m’ha afectat tant; evidentment alguna petita molèstia m’ha causat –insomni i mal d’esquena—que espero que passi amb el temps.

Bé, i això és tot, espero que tot aquest rotllo serveixi per alguna cosa, i si no serveix, és a dir, si tot i havent llegit la meva explicació de la trilogia encara teniu ganes de llegir-la, vol dir que esteu bojos per tancar o bé que sou uns suïcides jo ja només us puc recomanar la protecció que he fet servir la segona vegada i que ha estat força eficaç, però ja sé que hi haurà algun boig que no em farà ni cas, i es llegirà els tres mosqueters sense cap protecció: doncs ja l’aviso --i qui avisa no és traïdor—que les conseqüències són imprevisibles, podent arribar a ser molt perilloses. Ah sí, i si en haver-vos llegit Híbrids no sentiu cap malestar, COMUNIQUEU-HO D’IMMEDIAT A LA CIA (voldrà dir que veniu d’una altra galàxia i sou immunes als verins d’aquest planeta): https://www.cia.gov/

CONTINUARÀ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada