dimecres, 20 de juny del 2012

Des dels temps del neandertal, ells les prefereixen poc intel·ligents

Com n'arriba a ser de cruel, la naturalesa! Potser és per això que ens veiem obligats a inventar allò que tothom anomena cinema. Però no perquè la maquillem, la realitat deixarà de ser menys certa, i per més que ens diguin que l'amor és la cosa més meravellosa que ens pot passar, el cert és que darrere d'aquesta cortina de fum s'hi amaguen els instints més bàsics.



Mitjançant una sèrie d'experiments en què es mostraven 76 fotos de dones amb diferents expressions, els científics han trobat que les expressions valorades com a més sexys pels homes eren aquelles on les dones feien cara d'estúpides, bledes, adormides, despistades, ximples o senzillament, tontes.

L'explicació immediata és que els homes prefereixen mantenir una relació sexual amb algú que consideren inferior, és a dir, que ha de ser menys fort, menys àgil, menys valent, menys vigorós i també menys intel·ligent que ells: aquestes són les qualitats que busquen els homes en una dona; això no vol dir que una relació amb una dona "tonta" funcioni a llarg termini, però sí per un polvet d'una nit, allò que en diuen "aquí te pillo, aquí te mato", i expressions semblants.

Tant trist i depriment com ho llegiu: no hi ha màgia, no hi ha princesetes que sedueixen caçadors forçuts, només hi ha l'instint de supervivència, i les ganes de dominació de bona part per no dir tots els homes sobre la seva parella. I això, en temps dels neandertals ja passava, exactament igual que ara.



Font:


http://www.zocalo.com.mx/seccion/articulo/los-hombres-las-prefieren-tontas

7 comentaris:

  1. Potser com més estúpides més fàcils de seduir, quan el que es vol una cosa ràpida i poc compromesa no es pot esperar desafiar i entabanar a una noia massa espavilada. A més si hi malbarates masses esforços es pot interpretar com que busques una cosa més seriosa.

    Caldria veure-ho, però en cas que les noies que gaudeixen les relacions curtes i poc compromeses no es fixin en cóm d'estúpid és el rostre d'un home abans de tirar-li la canya es pot deure en que, estúpid o no, un home solter en general no té gaires escrúpuls alhora de clavar un clau. En canvi els estudiadors de l'evolució humana diuen que les dones, com passa en molts altres animals, tenen molta més cura amb els homes i amb les seves relacions sexuals per l'alt preu de que les abandonin amb un bombo.

    Caldria veure també si quan una noia vol seduir un home no es fa l'estúpida/pàmfila/bleda/nena de manera instintiva. Potser és algún tipus de llenguatge intraespecífic! xD

    ResponElimina
  2. En mi experiencia también muchas mujeres prefieren los hombres relativamente tontitos. Creo que hay otros factores más importantes como físico y empatía que predominan. La inteligencia no es muy importante en la atracción.

    ResponElimina
  3. Què bo Adrià!

    Jo crec que sí que les noies quan volen seduir es fan una mica les bledes, o almenys aquesta és la impressió que tinc!

    "En mi experiencia también muchas mujeres prefieren los hombres relativamente tontitos. Creo que hay otros factores más importantes como físico y empatía que predominan. La inteligencia no es muy importante en la atracción."

    Tot això m'ho apunto: s'ha de tenir en compte per si mai hi ha l'ocasió de posar-ho en pràctica. Per descomptat que el físic predomina, i que elles se sentin tractades com unes reines, i sobretot: que les facin riure!

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. La Merryl Streep afirmava que les dones de 40 anys són molt més interessants que les de 20. I té raó, és evident… en un determinat sentit de la paraula interessant. Però també pots tenir l'interès centrat en els aspecte en els quals les dones de 20 anys, en general, superen a les de 40.
    Amb tot això vull dir que, segons el moment i les circumstàncies, el que més ens pot interessar d'una dona és la intel·ligència, o la bellesa física, o la simpatia, o la xerrameca, o la capacitat de córrer ràpid els 100 m,. o la cartera del seu pare.

    Cap dona atrau per la seva estupidesa. Però, si té altres qualitats rellevants, podria ser que li perdonéssim aquell defecte.
    L'atracció és una suma molt complexa de qualitats diferents. Les simplificacions no expliquen gaire res.

    ResponElimina
  6. Jo crec que en el camp de l'amor i el sexe hi influeix moltíssim el tipus de cultura, i evidentment les necessitats del moment de la vida, i no cal dir que també la intel.ligència, encara que probablement menys del que molta gent creu. Però estic convençuda, i en áixò ara seré políticament incorrecta, tot i considerar-me una persona de idees progresistes, que hi ha comportaments que estàn fortament arrelats en el nostre codi genètic, en quan a inclinacions i conductes, i sobre tot relacionats amb el sexe de la persona, i evidentment sempre hi ha i hauran excepcions. Em refereixo per exemple en que, com a mare, he pogut comprovar la obsessió dels petits mascles humans per les pilotes -de futbol- i sense que ningú els hi ensenyi.I recordo una sortida a la muntanya amb un grup de nens i nenes d'uns sis o set anys. Els nens van fer de seguida pals i bastons amb la llenya i donaven copets per aqui i per allà. Les noies obsevaven l'entorn i xerraven entre elles. I altres mares, de nenes, que no és el meu cas, al.lucinen amb la bogeria de les seves filles per les nines i els vestits de color rosa, sense que ningú els hi hagi imposat.
    En la sexualitat penso que també es donen molts patrons innats, de dominància i de submissió, encara que a voltes solament es manifestin a nivell de fantasies.
    I es que ens hem passat molts i molts milers d'anys a les coves i a les sabanes, i no s'havien inventat els anticonceptius, i les dones començaven a parir molt joves, i molt sovint, i segur que no tenien gaire temps ni ganes d'anar a caçar cèrvols. I aquesta ha estat la nostra realitat fins fa ben poc.

    ResponElimina
  7. Deixant de banda el que prefereix cadascú, concideixo bastant en les conclusions de l'article: a nivell personal, sempre m'he trobat que les noies del meu entorn que tenien abans parella i fills eren les més "bledes" per dir-ho d'alguna manera: eren les que sempre parlen de xafarderies, es passen el dia comentant fotos, maquillant-se o pensant quin vestit es posaran l'endemà: cuiden molt el seu aspecte i són molt "maternals", és a dir, els nens els hi agraden molt. Fins i tot elles són una mica infantils... en canvi, les altres noies més despreocupades amb el seu aspecte i potser més intel·ligents en el tema d'estudis (hi ha moltes maneres de ser intel·ligent) normalment es quedaven solteres fins molt més tard.

    De fet, si mireu fotos de models o noies que es consideren molt atractives, veureu que a moltes fotos i anuncis hi surten fent un posat de pàmfiles que no s'aguanten, ben poques vegades surten fent cares normals. No ho sé, potser és perquè els homes així les veuen més atractives? Ni idea, però no crec que sigui casualitat.

    ResponElimina