dilluns, 8 de novembre de 2010

Els gens neandertals fan al·lucinar amb la marihuana (xD)

El nostre Ozzy no para de donar guerra. Gens satisfet amb la quantitat inhumana d'atenció rebuda durant les darreres dues setmanes, ha decidit pagar una altra bona subvenció d'amagat al parell o tres de genetistes corromputs que li han analitzat el genoma perquè, com si fossin una màquina escurabutxaques, encara continuin vomitant més disbarats.L'Ozzy és molt llest (quan no va begut) i sap que tots estem molt pendents de la genòmica neandertal, perquè al cap i a la fi, a tots ens interessa saber d'on venim i què hi fem aquí. Coses com ara per a què serveixen els gens neandertals i si ens podrien otorgar poders màgics són preguntes que encara que els experts hagin contestat 1.000.000 vegades (n'he parlat en una desena d'entrades, almenys) la gent es nega a creure.
La gent n'està convençuda que alguna funció han de tenir, aquells gens. No hi cap dins de la seva closca que hi ha gens que aparentment, no serveixen per res, o que encara no en sabem la funció.
I l'Ozzy aprofita aquesta tossuderia per escampar encara més mentides i reforçar la ignorància i els prejudicis cap als neandertals.

Resulta que aquests científics, del grup marcià "Knome" han vomitat que la nostra preciositat roquera té un gen neandertal localitzat al cromosoma 10 que el fa més susceptible a -agafeu-vos fort- AL·LUCINAR AMB LA MARIHUANA!!!!

HA, HA! Us pensàveu que ja ho havieu vist tot, oi? Doncs no, tot just comença! Mentre jo ara estic escrivint aquesta entrada, l'Ozzy i els seus gnoms s'estan descollonant de riure, pensant en les nostres cares d'estúpids.
No cal marihuana per al·lucinar: quan encara ni els mateixos científics del Max Planck han publicat res referent a aquests gens, que van dir que no tenien cap funció aparent, ara ens surten els fans de l'Ozzy amb bata blanca i ens diuen que hi ha "un" gen que fa que l'Ozzy sigui més susceptible a les drogues. Increïble. Com ho han comprovat!? Han injectat el gen en algun ratolinet i després li han fet fumar un bon porro a veure què passava?En qualsevol cas, l'experiment del ratolí no cal per adonar-se que la cosa no té sentit: amb tot el que s'ha injectat aquesta versió momificada d'en Bertín Osborne, si tingués cap tipus de susceptibilitat amb les drogues, ja seria ben mort i enterrat.

Hi ha una altra possible explicació: que el periodista que ho ha escrit estigués al·lucinant. De totes maneres, la notícia ha aparegut en diversos diaris, que vol dir que hi ha molta gent que té plantes de maria a casa, i que de tant en tant les pela una mica, sobretot quan ha d'escriure articles sobre roquers alcohòlics -s'entén, és una feina molt més dura del que sembla.

Quina serà la propera trapelleria que faràs, Ozzy?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada