dissabte, 7 de juliol del 2012

Papa Néandertal?

Ahir vaig descobrir un documental de l'any 2010 que encara no he mirat mai. El seu nom, sumat a l'any en què el van emetre per primer cop, ja ens indica de què tracta. Com que aquest tema ja l'he vist, llegit i redactat unes quantes desenes de vegades, vaig pensar: bah! quina mandra!

Aleshores vaig decidir emplear una tàctica una mica barroera però molt útil per decidir si malgastaré o no 65 mintus de la meva vida amb aquesta producció de la televisió francesa (no em feu dir si de la France 1, la France 2 o la France 3).



La tàctica consisteix en deixar el documental sense so, pitjar el play i anar mirant aleatòriament 4-5 moments separats del documental d'aproximadament 10 segons. És més senzill del que sembla. Si la primera impressió és bona, em quedo. Si no ho és, el tanco i me n'oblido.

El resultat va ser l'esperat, és a dir, el vaig tancar i de moment no tinc intenció de mirar-lo. Vaig poder comprovar --SPOILERS a partir d'aquí-- que l'Ao hi surt. Sí, l'Ao, aquell neandertal de les dents grogues que va protagonitzar possiblement una de les pitjors pel·lícules que s'han fet mai a la història de la humanitat. Increïble, no m'explico que després de l'èxit d'aquella pel·liculeta, hagin volgut fitxar l'Ao per fer un documental. Deu ser que és cert allò que l'ésser humà és l'únic animal que s'entrebanca dues vegades amb la mateixa pedra. També hi surt un altre neandertal (o és el mateix?) que sembla un hippy al mig del carrer. No es tracta de cap moda, sinó d'un experiment molt antic per comprovar si algú amb aquesta pinta faria girar el cap de la gent o no. És evident que sí. --FI dels spoilers, podeu continuar llegint tranquilament--.

Per tant, si voleu recordar la vella cantarella de l'1-4% i veure certes cares conegudes de la patètica i horripilant filmografia neandertal, no us el perdeu. Ah, i no us oblideu que està en francès.

Aquí hi ha el tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=uvGaavR8_zk

4 comentaris:

  1. Psychologically said, this was a rather idiotic experiment. With short hair and a fine bankers suit, there would have been some chance that people pay attention, but preparing him that disgusting only forced people to look away and not react, even with a third eye on his forehead.

    ResponElimina
  2. I agree with zaender. One image explains all: http://www.flickr.com/photos/neanderthal-museum/7163199460/in/photostream

    [Per cert, has vist ja la neanderthal app? :) http://www.neanderthal.de/besucherinfo/vor-ihrem-besuch/index.html]

    ResponElimina
  3. "Psychologically said, this was a rather idiotic experiment. With short hair and a fine bankers suit, there would have been some chance that people pay attention, but preparing him that disgusting only forced people to look away and not react, even with a third eye on his forehead."

    All experiments of this kind I've seen look that idiotic. Of course these neanderthals would be noticed! Not for being neanderthals, but for their rotten yellowish teeth, dumb face expression, walk, hair, etc.

    ResponElimina
  4. "[Per cert, has vist ja la neanderthal app? :) http://www.neanderthal.de/besucherinfo/vor-ihrem-besuch/index.html]"

    Ostres no! Això és nou?!?

    El Neanderthal Museum m'encantaria visitar-lo almenys una vegada abans de morir-me, ha de ser impressionant, i a més el van construïr molt aprop d'on es van trobar aquelles restes l'any 1856.

    http://www.flickr.com/photos/neanderthal-museum/7163199460/in/photostream

    Aquesta reconstrucció sí que l'havia vista. No em desagrada gens, la trobo ben realista, deixant de banda el color de pell i d'ulls, que això ja és més difícil d'encertar.

    ResponElimina